OliveMagazine

Στο στρώσιμο των φύλλων είναι το μυστικό αυτής της σπανακόπιτας του Λάμπρου Βακιάρου για να κάνει αυτό το τραγανό κρατς στο πρώτο δάγκωμα. Μια φορά να την κάνετε δεν θα την αλλάζετε...

Μία σχεδόν άγνωστη ελληνική και χειμωνιάτικη πίτα. Σαρακατσάνικη, με άσπρο λάχανο και φέτα. Αξίζει να τη βάλετε στο τραπέζι σας, σε αυτή την παραλλαγή με μπέικον και κοκκινοπίπερο. Θα τη λατρέψετε!

Μόνο το ψήσιμο παίρνει χρόνο σε αυτή την αρχοντική μανιταρόπιτα. Την βάζεις στο κυριακάτικο τραπέζι, μια καθημερινή που δεν υπάρχει τίποτα άλλο για φαγητό ή ένα βραδάκι μπροστά στην τηλεόραση. Και πού δεν πάει!

Απόρρητο Απόρρητο