OliveMagazine

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της κολοκύθας, οι πάγκοι στα οπωροπωλεία και τις λαϊκές γεμίζουν. Οι κολοκυθόσουπες είναι εξαιρετικές, όπως και οι αρωματικές πίτες με κολοκύθα. Επειδή όμως οι κολοκύθες είναι μεγάλες, σκεφτήκαμε και άλλους τρόπους για να τις ετοιμάσουμε και να γευτούμε νόστιμα πιάτα.

Έχουμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης στο Viber. Οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr προτιμούν να τρώνε πίτσα όταν παραγγέλνουν φαγητό απ' έξω Έχουμε και τις συνταγές!

Μια διαφορετική πίτσα, που ανταποκρίνεται σε πολλές διατροφικές ιδιαιτερότητες, καθώς είναι gluten free και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, δεν στερείται γεύσης και φτιάχνεται από αλεύρι αμυγδάλου!

Έχετε δοκιμάσει ποτέ πίτσα που να έχει ψηθεί πάνω σε λάβα ηφαιστείου; Αν όχι, όταν βρεθείτε στη Γουατεμάλα, μπορείτε να επισκεφθείτε την πιτσαρία Pacaya, εγκατεστημένη στο ομώνυμο εν ενεργεία ηφαίστειο της χώρας!

Αν έχετε μόνο μια ώρα στη διάθεσή σας ή και λιγότερο, αυτή είναι η εύκολη πίτσα που μπορείτε να φτιάξετε την τελευταία στιγμή για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Μιας και διανύουμε εποχή μεγάλων ποδοσφαιρικών αγώνων, σας δίνουμε τη συνταγή για την πιο νόστιμη πίτσα, που εσείς διαλέξατε ως την αγαπημένη σας.

Απόρρητο Απόρρητο