Το ιταλικό διάσημο γλυκό με την ωραία κρεμώδη υφή, σερβιρισμένο με μια ωραία σάλτσα σοκολάτας αρωματισμένη με κονιάκ.
Το ιταλικό διάσημο γλυκό με την ωραία κρεμώδη υφή, σερβιρισμένο με μια ωραία σάλτσα σοκολάτας αρωματισμένη με κονιάκ.
Ένα απολαυστικό επιδόρπιο με υπέροχο άρωμα τζίντζερ.
Ένα εύκολο γλυκάκι χωρίς ζάχαρη, που θα λατρέψετε!
Τι είναι πιο λαχταριστό από μία ανάλαφρη πανακότα; Η σοκολατένια πανακότα, σερβιρισμένη με νόστιμη φρουτοσαλάτα και λιωμένη σοκολάτα!
Ανάλαφρο και φρουτένιο επιδόρπιο, με Φρουί Ζελέ με γεύση Μούρο ΓΙΩΤΗΣ και Panna Cotta ή Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ, που κλείνει ιδανικά κάθε καλοκαιρινό τραπέζι.
Τα τριαντάφυλλα ταιριάζουν στα βάζα αλλά και στα γλυκά! Όπως αυτό το λαχταριστό επιδόρπιο με ζελέ τριαντάφυλλο και ανάλαφρη πανακότα. Μπορείτε να σερβίρετε σκέτο το ζελέ τριαντάφυλλου ή να το γαρνίρετε με μια ροζέτα κρέμα σαντιγί και να το περιχύσετε με μία κουταλιά σούπας ροδοζάχαρη.
Ένα δροσερό επιδόρπιο που παίζει με τα χρώματα και τις υφές, συνδυάζοντας Φρουί Ζελέ με Panna Cotta με σιρόπι φράουλα ΓΙΩΤΗΣ.
Ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα ιταλικά γλυκά που μπορείτε να φτιάξετε σε άπειρες παραλλαγές. Σε αυτή την εκδοχή προτείνουμε βατόμουρα και γάλα καρύδας.
Η δροσερή πανακότα σε ένα από τα πολλά... πρόσωπά της, με ξινόγαλο αυτή τη φορά. Η γαρνιτούρα με γλυκό του κουταλιού βύσσινου την απογειώνει!