To αγαπημένο παστίτσιο εδώ φτιάχνεται με κιμά κοτόπουλου δημιουργώντας μια εναλλακτική πρόταση. Η μπεσαμέλ σε αυτή τη συνταγή είναι πολύ αφράτη.
To αγαπημένο παστίτσιο εδώ φτιάχνεται με κιμά κοτόπουλου δημιουργώντας μια εναλλακτική πρόταση. Η μπεσαμέλ σε αυτή τη συνταγή είναι πολύ αφράτη.
Ο Λάμπρος Βακιάρος μαγειρεύει ένα ιδιαίτερα πληθωρικό παστίτσιο με «κιμά» λαχανικών και μια εξίσου ιδιαίτερη «μπεσαμέλ» γιαουρτιού. Δοκιμάστε το!
Ένα διαφορετικό παστίτσιο, με εντυπωσιακή παρουσίαση, φτιαγμένο στα πρότυπα του τιμπάλ, μιας πίτας ζυμαρικών ή λαχανικών που ψήνεται σε στρογγυλή φόρμα.
Ένα παστίτσιο που δε μοιάζει με τα άλλα...
Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για το κυριακάτικο τραπέζι (εντάξει, αν έχετε όρεξη και για το καθημερινό) από ένα περιποιημένο παστίτσιο;
Τα πιάτα που αγαπάμε, όπως το παστίτσιο, μάς αρέσει να τα απολαμβάνουμε στις πιο νόστιμες εκδοχές τους όχι μόνο στην κλασική. Γινόμαστε λοιπόν πιο δημιουργικοί και αντί για μακαρόνια με κιμά χρησιμοποιούμε αγκινάρες με ανοιξιάτικα χόρτα που επικαλύπτουμε με μια «μπεσαμέλ» από γιαούρτι.
Το αγαπημένο φαγητό του κυριακάτικου, οικογενειακού τραπεζιού μπορεί να σταθεί επάξια και σε κάθε γιορτινό τραπέζι, αρκεί να το φτιάξετε με λίγο πιο ξεχωριστά υλικά όπως μανιτάρια πορτσίνι και λιαστή ντομάτα. Όσο για τα ζυμαρικά, κλασικά Μακαρόνια Νο2 ΟΜΙΚΡΟΝ.
Ένα διαφορετικό, χειμωνιάτικο παστίτσιο με λαζάνια και κολοκύθα, που στέκεται επάξια και στο γιορτινό τραπέζι.
Που το λες και μουσακά με πέννες...
Το αγαπημένο φαγητό του οικογενειακού τραπεζιού σε μία διαφορετική και πολύ νόστιμη εκδοχή με σιμιγδαλόκρεμα, που φτιάχνετε με Σιμιγδάλι Ψιλό ΜΕΛΙΣΣΑ.