OliveMagazine

Οι χοιρινές μπριζόλες σιγομαγειρεύονται στο φούρνο και γίνονται ζουμερές και πεντανόστιμες σερβιρισμένες με baby πατάτες. Ιδανικό φαγητό για το καθημερινό αλλά και το κυριακάτικο τραπέζι.

Στην ολοκαίνουργια Ιστορία στην κουζίνα του Κωτσόβολου ο nomad chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τη Θέμιδα Καρδιόλακα, συνεργάτιδα του olivemagazine.gr. Η foodblogger αποκαλύπτει τα μυστικά της συνταγής της για τα τέλεια κεφτεδάκια με γλυκοπατάτες και τα ετοιμάζουν παρέα στον εντοιχιζόμενο φούρνο Grundig GEZST 47000B.