OliveMagazine

Ένα φαγητό που θυμίζει τα ανέμελα καλοκαίρια μας μετά τη θάλασσα... Στο τραπέζι μάς περίμενε ψωμί αλειμμένο με σπιτικό πελτέ ενώ κατέφταναν πιάτα γεμάτα κεφτεδάκια και πατάτες που έλιωναν στο στόμα!

Ο Λάμπρος Βακιάρος αναβαθμίζει το κλασικό κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, προσθέτοντας ποικιλία μυρωδικών. Η σάλτσα γιαουρτιού θα το συνοδεύσει ιδανικά.

Ο μπακαλιάρος μαγειρεύεται εξαιρετικά και με διάφορους τρόπους όχι μόνο στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου αλλά όλο το χρόνο. Ο πουρές αρακά του ταιριάζει εξαιρετικά.