OliveMagazine

Αρχοντικό χοιρινό με μπόλικο σκορδάκι και δύο γαρνιτούρες, τηγανητή σελινόριζα και γλυκοπατάτες που του πηγαίνουν υπέροχα, για ένα πλούσιο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι.

Οι πιο εύκολες πατάτες ever. O Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει τις περίφημες σουηδικές πατάτες hasselback κομμένες σαν ακορντεόν που μπορούν να συνοδέψουν από ένα γιορτινό ψητό μέχρι... σουβλάκια!

O Λάμπρος Βακιάρος στήνει το ιδανικό οικογενειακό τραπέζι. Ενα αρωματικό μοσχαρίσιο καρέ με γρήγορες πατατούλες φούρνου σε αλουμινόχαρτο και από δίπλα δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. Εύκολη συνταγή και για χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Το γουρουνάκι γάλακτος στη γάστρα είναι όνειρο. Οι πατάτες, τα κυδώνια και οι βινεγκρέτ συνθέτουν ένα γκουρμπέ πιάτο, ιδανικό και για τις γιορτινό μενού.

Κλασικά αγαπημένο φαγητό για τα κυριακάτικα τραπέζια το κατσικάκι με τις πατάτες στον φούρνο. Το θυμάρι με τη ριγάνη θα πλημμυρίσουν το σπίτι με τις πιο όμορφες μυρωδιές. Λίγα υλικά αρκούν για να δημιουργήσετε αυτό το πεντανόστιμο πιάτο.

O Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει ένα θρεπτικό και νόστιμο φαγητό, που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. Ο αρακάς σε αυτήν την συνταγή προσφέρεται σε μια από τις πιο νόστιμες εκδοχές του.

Η ομελέτα φούρνου με μπρόκολο, πατάτες και γραβιέρα ξεπερνά τις προσδοκίες, γιατί εκτός από ένα εύκολο, χορταστικό, με απλά υλικά φαγητό είναι και εξαιρετικά νόστιμο και ελαφρύ!

Απόρρητο Απόρρητο