OliveMagazine

Φτιαγμένες στο πι και φι αυτές οι νόστιμες πατατούλες είναι εξαιρετικό συνοδευτικό για τις μπριζόλες ή το ψητό κρέας. Αν και μεταξύ μας είναι τόσο υπέροχες που τρώγονται και μόνες τους.

Τα φασόλια χάντρες είναι μια από τις καλύτερες πηγές φυτικών πρωτεϊνών, σύνθετων υδατανθράκων, βιταμίνης Β, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και φυτικών ινών. Συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και παρέχουν στον οργανισμό ενέργεια.

O Λάμπρος Βακιάρος στήνει το ιδανικό οικογενειακό τραπέζι. Ενα αρωματικό μοσχαρίσιο καρέ με γρήγορες πατατούλες φούρνου σε αλουμινόχαρτο και από δίπλα δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. Εύκολη συνταγή και για χριστουγεννιάτικο μπουφέ.

Δυο ακόμα προτάσεις με γιορτινό χαρακτήρα που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και γευστικά και οπτικά. Γεμιστές πατατούλες με καπνιστή πέστροφα και καβουροκροκέτες με σουρίμι.

Απόρρητο Απόρρητο