OliveMagazine

Τα επικά σουτζουκάκια είναι από τα καλύτερα πιάτα που θα βρούμε στο μενού μιας ταβέρνας και, φυσικά, το συνοδευτικό του δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα ολόλευκο και βουτυράτο πιλάφι!

Μία ιδιαίτερη συνταγή με κοτόπουλο Νιτσιάκος, όπου το απλό λεμονάτο στολίζεται με το άρωμα και τη γεύση του σαφράν και κατακτά επάξια τη θέση του στο κυριακάτικο και γιορτινό τραπέζι.

Στη Μυτιλήνη ζυμώνουν τους κεφτέδες με ούζο και είναι αρωματικοί, αφράτοι και πεντανόστιμοι. Εμείς τους σερβίρουμε εδώ με δροσερό πιλάφι με γιαούρτι και γίνονται ένα χορταστικό γεύμα!

Απόρρητο Απόρρητο