OliveMagazine

Ο μπακαλιάρος είναι από τα ψάρια που το ελληνικό τραπέζι αγαπά πολύ. Αντί για τηγανητό ή μπακαλιαρόπιτα, τον κάνουμε ρολάκια και τον συνδυάζουμε με καυτερή σάλτσα πιπεριάς.

Το συκώτι με ρύζι είναι ένας κλασικός συνδυασμός. Σε αυτή τη συνταγή του δίνουμε πιο πικάντικη γεύση και το συνοδεύουμε με γλυκόξινη σάλτσα πιπεριάς που το εξισορροπεί. Θα το φτιάξουμε με προϊόντα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για να είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει!

Για όσους θέλουν μία αλλαγή από το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αυτό το μπέργκερ με παναρισμένο τυρί και λαχανικά είναι ιδανική επιλογή. Και επειδή μπέργκερ και τσιπς πάνε παρέα, συνοδεύετε με τραγανά, σπιτικά τσιπς παντζαριού.

Απόρρητο Απόρρητο