OliveMagazine

Μικροί και μεγάλοι ορκίζονται στη νοστιμιά ενός χυμώδους burger με ωραία λιωμένο τυρί. Με αυτή τη συνταγή, τα παιδιά θα φάνε λαχανικά χωρίς να το καταλάβουν...

Ο μπακαλιάρος είναι από τα ψάρια που το ελληνικό τραπέζι αγαπά πολύ. Αντί για τηγανητό ή μπακαλιαρόπιτα, τον κάνουμε ρολάκια και τον συνδυάζουμε με καυτερή σάλτσα πιπεριάς.

Τα σάντουιτς είναι το απόλυτο σνακ αφού είναι τόσο ευέλικτα που προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα. Εδώ φτιάχνουμε μια ωραία πάστα ελιάς για άλειμμα και προσθέτουμε σαλάμι, γραβιέρα και πιπεριές Φλωρίνης. Τέλειο;