OliveMagazine

Ψήνουμε τσιπούρες στη σχάρα, παρέα με κολοκυθάκια, δημιουργώντας ένα τέλειο καλοκαιρινό πιάτο. Και αν δεν βρείτε τσιπούρα μπορείτε να επιλέξετε σφυρίδα, σολομό φρέσκο, γλώσσες, λαβράκι φιλέτο ή ό,τι βρείτε στον πάγκο του ψαρά σας.

Ένα πολύ αρωματικό και γευστικό συνοδευτικό για κατσικάκι, χοιρινό ή μοσχαράκι κατσαρόλας. Ιδανική εναλλακτική του κλασικού πουρέ πατάτας, ειδικά για τα γιορτινά τραπέζια.

Ένα ιδιαίτερο συνοδευτικό για κρέας ή ψάρι, σε τρεις διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές για να επιλέξετε τον πουρέ με τις ελιές που σας αρέσουν περισσότερο και να δώσετε ωραίο χρώμα στα πιάτα.