OliveMagazine

Για πρώτη φορά αποκρυπτογραφήθηκε σε μοριακό επίπεδο το περιεχόμενο, η αξία και οι διατροφικές ιδιότητές της ελληνικής φέτας και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Οι πρωτεΐνες (ζωικές και φυτικές), όπως και οι υδατάνθρακες και τα λίπη αποτελούν τα κυριότερα θρεπτικά συστατικά, που σε σωστή αναλογία προσφέρουν μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή. Είναι δε απαραίτητες σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης, καθώς αποτελούν το βασικό εργαλείο για να χτίσουμε γερούς ιστούς και ένα δυνατό σώμα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας, σκέφτεστε κάτι πιο υγιεινό και νόστιμο να σάς περιμένει στο τραπέζι από μια ωραία οσπριοσαλάτα;

Το αξιοπερίεργο με το Jackfruit είναι ότι ωμό θυμίζει σε γεύση κάτι ανάμεσα σε αχλάδι και ανανά, ενώ όταν μαγειρευτεί αποκτά μια άλλη περίεργη γεύση που μοιάζει με αυτή του χοιρινού κρέατος!