OliveMagazine

Ένα θρεπτικό πιάτο που συνδυάζει το κοτόπουλο με τα ρεβίθια, προσφέροντάς μας πρωτεΐνεςκαι θρεπτικά συστατικά. Πολύ χορταστικό και με λίγες θερμίδες.

Πολλοί θεωρούν το Aguachile (Αγκουατσίλε) ως το αυθεντικό μεξικανικό σεβίτσε. Η κλασική συνταγή από τη Σιναλόα γίνεται με γαρίδες και πολύ καυτερές πιπεριές. Εδώ το απολαμβάνουμε σε μια vegan και λιγότερο spicy εκδοχή.

Χορταστικό μαγειρευτό κατσαρόλας, που συνδυάζει αρμονικά τα ρεβίθια με το κουνουπίδι. Ιδανική συνταγή για περιόδους νηστείας, όταν ζητάμε θρεπτικά και νόστιμα πιάτα.

Απόρρητο Απόρρητο