Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΘΕΜΑΤΑ
GEN Z: Προτεραιότητα στη γεύση, τη σωστή διατροφή, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πόσα ξοδεύω για φαγητό: Γιώργος 26 ετών, υπάλληλος λογιστηρίου, με μισθό €800 τον μήνα
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας. Παπαρδέλες με πέστο από φιστίκι Αιγίνης. Το μενού της εβδομάδας (27/3 έως 2/4)
ΣΥΝΤΑΓΗ
Σαλάτα με μπρόκολο, αβοκάντο και αυγά
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
5 λόγοι που οι μικρές κουζίνες είναι καλύτερες από τις μεγάλες
#TAGS
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
25Η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ
ΑΝΟΙΞΗ
Food Culture
5 λόγοι που οι μικρές κουζίνες είναι καλύτερες από τις μεγάλες
Τι θα φάμε σήμερα;
1:20'
Χοιρινή σπάλα στη λαδόκολλα
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
15'
Γαρίδες τας κεµπάπ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
45'
Ζεστή σαλάτα με φακές Φαρσάλων και σάλτσα δυόσμου
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
50'
Σούπα με κόκκινες φακές και καρότα γλασέ με πετιμέζι
ΓΙΑ VEGANS
0'
Σπιτική γκρανόλα
ΓΛΥΚΑ
10'
Κόκκινος χυμός παντζαριού με μήλο και τζίντζερ
ΛΙΚΕΡ & ΡΟΦΗΜΑΤΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστεία
Σαρακοστή: Ποια υλικά θα γεμίσουν τις νηστίσιμες συνταγές μας με θρεπτικά συστατικά
Νηστεία: 4 τρόποι να αντικαταστήσετε το βούτυρο στα γλυκά
Τα νόστιμα της Σαρακοστής: τα μεζεδάκια, τα κυρίως και τα επιδόρπια
Πικάντικες φακές με γαρίδες και πιπεριές
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλές
Τα 5 βήματα για να ανοίξετε το φύλλο της πίτσας σαν επαγγελματίας
Φρέσκα κρεμμυδάκια: Το πρακτικό κόλπο αποθήκευσης και χρήσης τους στο φαγητό
Οκτώ tips για οικονομικό μαγείρεμα
Πώς πλένουμε σωστά τα μανιτάρια
Μαραθόριζα: 6 τρόποι για να την εντάξετε στις συνταγές σας
Φούρνος μικροκυμάτων: Ποια είναι τα κατάλληλα τάπερ για να ζεστάνουμε το φαγητό μας;
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βιντεο
Banana bread, από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Το απόλυτο κέικ μπανάνας με την πλούσια γεύση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.
ΟΛΑ ΤΑ Βιντεο
Cucina Caruso
Σπαράγγια: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς προτείνει πώς να τα μαγειρέψουμε (+συνταγές)
Αγκινάρα: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς αναλύει τα μυστικά της στην κουζίνα (+συνταγές)
Μύδια: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς μιλά για το καθάρισμα και το μαγείρεμά τους (+συνταγές)
Έρευνες & Προϊόντα
12 ιδιαίτερα προϊόντα με αποξηραμένα σύκα: συκολατάκια, σαλάμι με καπνιστή πάπρικα, συκοκάρυδο και παστελαριά
Έρευνα του olivemagazine.gr: Τι κρύβεται μέσα στη μαύρη σοκολάτα;
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: ο ελληνικός χρυσός σε 12 premium design εκδοχές
Εμπειρίες
ΕΞΟΔΟΣ
Geluk: Νέο δημιουργικό μενού για το all-day στέκι της Ηλιούπολης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά σε 5 στέκια της Αθήνας
ΜΑΓΑΖΙΑ
Ένα εργαστήριο που φτιάχνει παραδοσιακές πίτες στην Αθήνα
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & BARS
Zúzuto Ramen: Ανακαλύπτοντας το αυθεντικό ιαπωνικό comfort στην Αθήνα
Green
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τα 8 superfoods που είναι ιδανικά για να ξεκινήσει σωστά η μέρα σας
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Θρεπτικό πρωινό με ρύζι και κανέλα
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
To smoothie με χουρμάδες που θα σας δώσει ενέργεια όλη μέρα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Green
Τα 8 superfoods που είναι ιδανικά για να ξεκινήσει σωστά η μέρα σας
Θρεπτικό πρωινό με ρύζι και κανέλα
To smoothie με χουρμάδες που θα σας δώσει ενέργεια όλη μέρα
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Φτιάχνουμε σουβλάκια τυλιχτά με κρέας ή νηστίσιμα και vegan
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Θρεπτικό πρωινό smoothie, έτοιμο σε 5′
ΚΡΑΣΙ
6 κρασιά που επιλέξαμε για τον Μάρτιο
ΘΕΜΑΤΑ
Μπακαλιάρος τηγανητός: Το ψάρι του φτωχού
Μαγειρεύουμε με γίγαντες
Γίγαντες πλακί με φέτα
Γίγαντες σαλάτα με σκουμπρί
Γίγαντες φούρνου με κεφτεδάκια
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με γίγαντες
Γίγαντες πλακί με φέτα
Γίγαντες σαλάτα με σκουμπρί
Γίγαντες φούρνου με κεφτεδάκια
Γκάλοπ
VIBER POLL
Ομελέτα ή αυγά μάτια: Πώς προτιμούν τα αυγά τους οι αναγνώστες του olivemagazine.gr
VIBER POLL
Τηγανητό ή μαγειρευτό; Πώς προτιμούν τον μπακαλιάρο τους οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr
VIBER POLL
Σιμιγδαλένιο ή χαλβά του μπακάλη προτιμούν οι αναγνώστες του olivemagazine.gr;
Απόψεις
ΝΑΝΑ ΔΑΡΕΙΩΤΗ
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
«Γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι μέσα κι έξω από την κουζίνα»
ΘΑΛΕΙΑ ΤΣΙΧΛΑΚΗ
Γιατί δεν σερβίρουν τηγανητές πατάτες τα «καλά» εστιατόρια; Η Θάλεια Τσιχλάκη απαντά.
Κρασί & Ποτό
6 κρασιά που επιλέξαμε για τον Μάρτιο
Βότκα με τόνικ έχετε δοκιμάσει;
Ελληνικές ροζ ποικιλίες: μαθαίνουμε για το μοσχοφίλερο (φιλέρι)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
6 κρασιά που επιλέξαμε για τον Μάρτιο
Βότκα με τόνικ έχετε δοκιμάσει;
Ελληνικές ροζ ποικιλίες: μαθαίνουμε για το μοσχοφίλερο (φιλέρι)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα φάμε σήμερα;
1:20'
Χοιρινή σπάλα στη λαδόκολλα
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
15'
Γαρίδες τας κεµπάπ
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
45'
Ζεστή σαλάτα με φακές Φαρσάλων και σάλτσα δυόσμου
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
50'
Σούπα με κόκκινες φακές και καρότα γλασέ με πετιμέζι
ΓΙΑ VEGANS
0'
Σπιτική γκρανόλα
ΓΛΥΚΑ
10'
Κόκκινος χυμός παντζαριού με μήλο και τζίντζερ
ΛΙΚΕΡ & ΡΟΦΗΜΑΤΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα φάμε σήμερα Διαφήμιση
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
VIDEOS
Banana bread, από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ