OliveMagazine

Με βάση το ρύζι, το πιάτο των μεξικανών ψαράδων του Ατλαντικού μαγειρεύεται πάνω στα καΐκια και χρησιμοποιεί ό,τι πρωτοπιάνει η ψαριά! Εδώ το απολαμβάνουμε με καλαμάρι και μύδια, ιδανικό και για όσους νηστεύουν!

Αφράτα κεφτεδάκια με ντοματένια σάλτσα και νόστιμο χιονάτο ρύζι. Για το πιο απλό πιάτο που αγαπά όλη η οικογένεια επιλέξαμε προϊόντα ντομάτας και ρύζι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Εύκολη, γρήγορη και φθινοπωρινή. Γεμιστή κολοκύθα με κιμά, ρύζι, σταφίδες και τριμμένη γραβιέρα από πάνω που λιώνει στο φούρνο σε ένα απολαυστικό πιάτο για όλη την οικογένεια.

Ο Λάμπρος Βακιάρος μας φτιάχνει γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά που φτιάχνεται σε μισή ώρα και μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε στις δικές σας γευστικές προτιμήσεις.

Απόρρητο Απόρρητο