OliveMagazine

Ψήνουμε το κοτόπουλο στο φούρνο, αφού το αφήσουμε σε μαρινάδα με μηλόξιδο, πιπέρι καγιέν και καπνιστή πάπρικα. Συνοδεύουμε με μια απαλή σάλτσα blue cheese που δίνει την ιδιαίτερη γεύση του σε αυτό το κλασικό πιάτο.

Μια γαστρονομική συνάντηση της Κρήτης με το Μεξικό. Οι κολοκυθοανθοί, βασικό συστατικό της παραδοσιακής μεξικανικής κουζίνας, προσγειώνονται στη Κρήτη με τον ξυνόχοντρο και ξαναφεύγουν για Μεξικό μέσα από το παραδοσιακό μόλε δυόσμου.

Η κλασική αγαπημένη συνταγή για γεμιστές ντομάτες σε μια παραλλαγή με πλιγούρι και κρέμα φέτας. Ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιρινό από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Αγαπάμε τις ασιατικές γεύσεις. Μαγειρεύουμε λαχταριστά noodles με γαρίδες, λαχανικά και σάλτσα τεριγιάκι. Μια συνταγή από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Πολλοί θεωρούν το Aguachile (Αγκουατσίλε) ως το αυθεντικό μεξικανικό σεβίτσε. Η κλασική συνταγή από τη Σιναλόα γίνεται με γαρίδες και πολύ καυτερές πιπεριές. Εδώ το απολαμβάνουμε σε μια vegan και λιγότερο spicy εκδοχή.

Το απόλυτο ελληνικό φαγητό του καλοκαιριού, τα γεμιστά. σε μια διαφορετική συνταγή που αντικαθιστά το ρύζι με πλιγούρι. Συνοδεύονται από δροσερή αρωματική σάλτσα φέτας. Μια συνταγή του Master Chef, Λάμπρου Βακιάρου.

Ένα δροσιστικό καλοκαιρινό γλυκό που παρασκευάζεται εύκολα με Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και μερικά ακόμη υλικά. Για το γαρνίρισμα, το Σιρόπι Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ είναι η ιδανική επιλογή.

Τα τάκος με ψάρι (fish tacos) είναι μια νέα παγκόσμια τάση! Απολαύστε μια υπέροχη, εύκολη και κλασική συνταγή από την βορειότερη επαρχία του Μεξικού, Μπάχα Καλιφόρνια.

Απόρρητο Απόρρητο