OliveMagazine

Τα μύδια εδώ συνοδεύονται από τη φέτα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα. Ένα θαλασσινό πιάτο, που μπορεί να γίνει πρόταση και για ένα επίσημο τραπέζι.

Μια καλοκαιρινή εκδοχή ενός ελληνικού πιάτου με Nikkei επιρροές, πολύ πιο δροσερό από την κλασική του εκδοχή, γεμάτο αρώματα και εντάσεις στη γλώσσα, ιδανικό για τα καλοκαιρινά ούζα και τσίπουρα.

Το σαγανάκι είναι από τους πιο ξακουστούς μεζέδες που το ελληνικό τραπέζι αγαπά. Προτείνουμε 10 συνταγές για να το ετοιμάσετε και να το απολαύσετε με ένα καραφάκι ούζο.

Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός και η συνεργάτιδα του Olive Magazine Εύα Μονοχάρη (Funky Cook) ενώνουν αρώματα και μπαχαρικά με το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο και φέρνουν το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά μας με τις απίθανες γαρίδες σαγανάκι με τη βοήθεια της επαγωγικής εστίας Grundig GIEΙ 635410...

Το σαγανάκι είναι από τους πιο κλασικούς μεζέδες για να συνοδέψετε το κρασί σας. Θα το φτιάξετε με ΑΒ Επιλογή Κατσικίσιο Τυρί Κισσάβου σε άλμη, που παράγεται από ντόπιο, επιλεγμένο γάλα και έχει εξαιρετική γεύση.

Απόρρητο Απόρρητο