OliveMagazine

Χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστή ένα αγαπημένο υλικό , την γλυκολοκύθα! Μια ζεστή σαλάτα που συνδυαστικά με τα υπόλοιπα υλικά της μας χαρίζει μία μοναδική γεύση για το δείπνο με αγαπημένους φίλους.

Ένα στήθος κοτόπουλου, γίνεται σουβλάκι αρωματισμένο με μείγμα μπαχαρικών, ψήνεται στο τηγάνι και συνοδεύεται με δροσερή σαλάτα μαρούλι και μάνγκο. Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο που φέρνει άλλον αέρα στο καθημερινό τραπέζι.

Τα αγαπημένα μας αρνίσια παϊδάκια μαριναρισμένα σε ντομάτα, πάπρικα, κύμινο και τζίντζερ και τα σερβίρει με φακές και αρακά. Μια διαφορετική γευστική πρόταση, ένα πιάτο με ξεχωριστά αρώματα που ετοιμάζεται πολύ εύκολα και ξεχωρίζει στο κυριακάτικο τραπέζι.

Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει ένα γρήγορο ορεκτικό με ψητό χαλούμι αρωματισμένο με κάρι και ντοματοσαλάτα. Σερβίρετε πάνω σε αραβική πίτα και απολαμβάνετε.

Φτιάχνουμε σαλάτα με σπαγγέτι κολοκυθιού. Αυτό το πιάτο είναι εποχής, περιέχει πέστο βασιλικού, λιαστές ντομάτες και είναι ιδανική επιλογή και ως light γεύμα.

Οι μελιτζάνες της εποχής ψήνονται στον φούρνο και γίνονται η βάση σε μια πρωτότυπη γευστική σαλάτα με γλιστρίδα και απάκι κοτόπουλου. Το τσαφαλούτι ταιριάζει πολύ γευστικά με τη μελιτζάνα και δίνει μια νότα δροσιάς.

Τις μέρες που δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, ετοιμάζουμε μια πανεύκολη σαλάτα ζυμαρικών με φιλέτο κοτόπουλο και καλαμπόκι. Την ξεχωριστή γεύση δίνουν τα φρέσκα μυρωδικά και το dressing γιαουρτιού. Εύκολο και νόστιμο πιάτο που μπορείτε να μεταφέρετε και στο γραφείο ή στο σχολείο των...

Φτιάχνουμε την πιο δροσερή σαλάτα με κεράσια, που μπορεί να σταθεί και ως γεύμα. Η αλμυρή γεύση της γκοργκοτζόλας συνδυαστικά και με την γλυκύτητα των κερασιών δημιουργούν ένα ισορροπημένο πιάτο.

Τα καλοκαιρινά φασολάκια γίνονται η βάση σε αυτή την απολαυστική σαλάτα με γαρίδες και κορόμηλα. Η βινεγκρέτ με λάιμ, σησαμέλαιο και μια ιδέα τσίλι ταιριάζει πολύ με τις γαρίδες και αρωματίζει υπέροχα αυτό το δροσερό πιάτο που μπορεί αν σερβιριστεί και ως ελαφρύ γεύμα.

Απόρρητο Απόρρητο