OliveMagazine

Στα παγωμένα επιδόρπια, το σεμιφρέντο με την πλούσια γεύση του σίγουρα ξεχωρίζει. Το φτιάχνετε με ΓΙΩΤΗΣ Crème και για ακόμη πιο λαχταριστό αποτέλεσμα, το σερβίρετε με λιωμένη Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ.

Τα σεμιφρέντο είναι από τις καλύτερες επιλογές για επιδόρπιο μετά από ένα καλοκαιρινό τραπέζι. Εδώ το ετοιμάζετε σε δίχρωμη εκδοχή, με Μίγμα για Παγωτό Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και Κρέμα Ζαχαροπλαστικής.

Ένα απίστευτα λαχταριστό, δροσερό γλύκισμα που φτιάχνετε εύκολα με Φυτική Κρέμα ΓΙΩΤΗΣ και στην “καρδιά” του κρύβει νόστιμες εκπλήξεις, όπως μαρεγκάκια, αμύγδαλα και βατόμουρα.

Απόρρητο Απόρρητο