OliveMagazine

Είναι -θα λέγαμε- μια μαγειρική τεχνική για να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα άλειμμα σκόρδου. Ιδανική για όσους αγαπούν το σκόρδο αλλά και σε όσους είναι ανοιχτοί σε νέες γευστικές προτάσεις!

Το σκόρδο αποτελεί βασικό υλικό για τις περισσότερες συνταγές που ετοιμάζουμε. Και το καθάρισμά του είναι πάντα κάτι που μας απασχολεί, ώστε να είμαστε γρήγοροι, αποτελεσματικοί αλλά και να μη μυρίσουν τα χέρια μας…

Εσείς μπορεί να αποφεύγετε το πολύ σκόρδο λόγω της έντονης μυρωδιάς που αφήνει στην αναπνοή, ωστόσο μία χρήστης του TikTok ανέβασε τη συνταγή της για το πιο πικάντικο σκόρδο τουρσί και υπόσχεται, ότι ολόκληρο το βάζο τρώγεται με το κουταλάκι στο πι και φι.

Τα σκορδόψωμα είναι ένα αγαπημένο και λαχταριστό ορεκτικό που μπορεί να γίνει από τον καθένα μας εύκολα στο σπίτι ειδικά σε περίοδο νηστείας.

Το σκορδόψωμο είναι μια εύκολη συνταγή που μπορεί να κάνει κανείς στα γρήγορα πριν κάτσει στο τραπέζι. Ποια είναι, όμως, τα μυστικά του για σίγουρη επιτυχία;

Τη μυρωδιά που αφήνει στα χέρια και το στόμα το σκόρδο πολλοί μίσησαν, τη νοστιμιά που δίνει στις συνταγές όμως, κανείς δεν την αμφισβητεί. Γι αυτό και δεν λείπει ποτέ από την κουζίνα μας.

Το σκόρδο δίνει απίστευτη γεύση και άρωμα στα φαγητά, αλλά το καθάρισμα του μπορεί και να μας δυσκολέψει, ειδικά όταν πρέπει να καθαρίσουμε πολλές σκελίδες ταυτόχρονα.

Απόρρητο Απόρρητο