OliveMagazine

Μια συνταγή του κορυφαίου σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι, που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό. Oι γεύσεις του και οι συνταγές του παραμένουν ανεξίτηλες στην Ελλάδα, όπου έζησε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του.

Η εποχή της αγκινάρας έφτασε! Σιγομαγειρεμένες στο λαδάκι τους, με σκόρδο και πολλά μυρωδικά, απλά τέλειες! Μην παραλείψετε τη μέντα και τον δυόσμο, τους ταιριάζει αφάνταστα!

Η λέξη «σκορδοστούμπι» παραπέμπει στο πιο εμβληματικό φαγητό της Θεσσαλονίκης, τον πατσά, τον οποίο απολαμβάνουμε στα πατσατζίδικα. Ωστόσο, το σκορδοστούμπι ταιριάζει γάντι σε κάθε κρεατόσουπα!

Απόρρητο Απόρρητο