OliveMagazine

Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τον Γιάννη Παρίκο από το olivemagazine.gr για να ετοιμάσουν σολομό με κρέμα αβοκάντο στην εστία της Grundig. Ελαφρύ, δροσερό και θρεπτικό γεύμα για μεσημέρι ή βράδυ.

Κάνουμε τον σολομό πακέτο και τον ψήνουμε με λαχανικά και μυρωδικά, που του χαρίζουν υπέροχη γεύση. Η προσθήκη της κρέμας γάλακτος θα σας δώσει μία πλούσια και γευστική σάλτσα.

Ένα ελαφρύ πιάτο του οποίου η νοστιμιά κρύβεται στο μαρινάρισμα του σολομού και το πανάρισμα με αρωματικά και βρώμη που "θωρακίζουν" τη ζουμερή του σάρκα σχηματίζοντας μια ωραία κρούστα.

Απόρρητο Απόρρητο