OliveMagazine

Μια σπέσιαλ μακαρονάδα με σολομό και σπανάκι από τον Λάμπρο Βακιάρο που όμοιά της δεν υπάρχει. Και το τυρί κρέμα δίνει μια πλούσια σάλτσα που δεν την χορταίνεις!

Πώς ταιριάζει ο σολομός με την κρέμα τυριού δεν λέγεται. Και εδώ παντρεύονται σε ένα γευστικό πιάτο για ένα γρήγορο βραδινό μέχρι το γιορτινό τραπέζι.

Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τον Γιάννη Παρίκο από το olivemagazine.gr για να ετοιμάσουν σολομό με κρέμα αβοκάντο στην εστία της Grundig. Ελαφρύ, δροσερό και θρεπτικό γεύμα για μεσημέρι ή βράδυ.

Απόρρητο Απόρρητο