Αυτή η σπανακόπιτα δεν έχει τυρί ή φύλλο, αλλά είναι πεντανόστιμη και εξίσου χορταστική με την κλασική. Δοκιμάστε να τη σερβίρετε με γιαούρτι, ταιριάζει πολύ.
Αυτή η σπανακόπιτα δεν έχει τυρί ή φύλλο, αλλά είναι πεντανόστιμη και εξίσου χορταστική με την κλασική. Δοκιμάστε να τη σερβίρετε με γιαούρτι, ταιριάζει πολύ.
Δεν θα σας κατηγορήσουν που δεν βάλατε φύλλο στην πίτα, αφού ακόμη και έτσι είναι απίστευτα νόστιμη!
Ίσως η πιο διάσημη ελληνική πίτα, που ταιριάζει το ίδιο καλά στο ταπεράκι για το σχολείο ή το γραφείο αλλά και σε ένα γιορτινό τραπέζι. Με την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ.
Τη λέμε τούρτα, αλλά δεν θα της βάλουμε κεράκια! Γιατί είναι μια τούρτα από σπανάκι ή ακόμη καλύτερα, μια διαφορετική σπανακόπιτα.
Την κλασική σπανακόπιτα με χωριάτικα φύλλα που θα κάνουμε ρολό και μια πλούσια γέμιση με αβγά και φέτα, τη λέμε πλέον… στρούντελ!
Κέικ στην αλμυρή εκδοχή του, σαν σπανακόπιτα χωρίς φύλλο, που φτιάχνετε εύκολα με Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ για εγγυημένη επιτυχία!
Η σπανακόπιτα με τυρί είναι από τα πλέον αγαπημένα snack για το γραφείο και το σχολείο, ενώ ταιριάζει πολύ στο καθημερινό και κυριακάτικο τραπέζι, αλλά και σε ένα brunch.
Την πίτα στην Ελλάδα δεν μίσησε ποτέ κανείς. Ωστόσο, δεν ξέρουν όλοι να ανοίγουν φύλλο και ακόμη κι αν ξέρουν, ενίοτε δεν έχουν τον χρόνο ή τη διάθεση να αναστατώσουν μια κουζίνα. Αυτό το κέικ δίνει ατόφια τη γεύση της κλασικής σπανακόπιτας...
Η... κάμπριο εκδοχή της σπανακόπιτας εκτός από ξεσκέπαστη είναι και πεντανόστιμη και αρωματική.