OliveMagazine

Νόστιμη και ελαφριά συνταγή με Μαύρο Κοτόπουλο Νιτσιάκος, που ταιριάζει πολύ στο καθημερινό τραπέζι. Η μαρινάδα γιαουρτιού κάνει το κοτόπουλο πραγματικά πεντανόστιμο.

Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλου με μια ωραία γέμιση από ζαμπόν και φιστίκια Αιγίνης που στο τέλος περιχύνονται με αρωματικό λαδολέμονο. Συνοδεύονται τέλεια από άσπρο κριθαράκι ή χιονάτο ρύζι.

Οικονομικό, υγιεινό και νόστιμο, το κοτόπουλο είναι ένα υλικό που σου δίνει τη δυνατότητα να το μαγειρέψεις με χίλιους δυο τρόπους. Από τόσες επιλογές εμείς διαλέξαμε αυτή του μαγειρέματος στο τηγάνι με μια υπέροχη σάλτσα συνοδεία γευστικότατου λευκού πιλαφιού.

Τα πιο light και λαχταριστά σουβλάκια που έχετε δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένα με κοτόπουλο Νιτσιάκος. Το μυστικό για να μη γίνει το στήθος κοτόπουλου στεγνό είναι να μαριναριστεί για λίγες ώρες σε γιαούρτι και ντομάτα.

Απόρρητο Απόρρητο