OliveMagazine

Το κρέας ή το πουλερικό των Χριστουγέννων ζητούν δίπλα τους καλομαγειρεμένα λαχανικά και ένα πλούσιο γευστικό πιλάφι αναδεικνύοντας τη γεύση τους ακόμα περισσότερο.

Μία πλούσια και θρεπτική σαλάτα, που μπορεί να σταθεί και ως γεύμα. Η βινεγκρέτ σόγιας συνδυαστικά και με τα κάσιους απογειώνουν τη γεύση της σαλάτας.

Κλασικό περουβιανό πιάτο που συνδυάζει μαριναρισμένο μοσχαρίσιο κρέας σε ξύδι και σάλτσα σόγιας με κρεμμύδια, ντομάτα, πατάτες και σερβίρεται με ρύζι. Το συγκεκριμένο πιάτο είναι κομμάτι της chifa, κουζίνας που συνδυάζει την περουβιανή με την κινέζικη γαστρονομική κουλτούρα.

Απόρρητο Απόρρητο