OliveMagazine

Μια τάρτα με πλούσια γήινη γεύση. Ιδανική για το μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και άνοιξης. Το κρασί, το αχλάδια και η γεύση αμυγδάλου ταιριάζουν όμορφα και φέρνουν στο πιάτο ένα αποτέλεσμα μοναδικό.

Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε την αγαπημένη μας πατάτα. Όχι τηγανητή, ούτε φούρνου, ούτε σαν πουρέ, αλλά σαν τάρτα χωρίς βάση. Το μπέικον και το σκόρδο, που γευστικά ταιριάζούν πολύ με την πατάτα, θα απογειώσουν τη συνταγή!

Η γαλλική αλμυρή τάρτα σε ελληνική εκδοχή! Γλυκοπατάτα, χωριάτικο λουκάνικο, γραβιέρα σε μια πλούσια και λαχταριστή τάρτα για το καθημερινό ή κυριακάτικο τραπέζι.

Μια ξεχωριστή τάρτα τατέν με χαρουπάλευρο, παντζάρι, φέτα και πετιμέζι. Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, θα σας συνεπάρει και η συναρπαστική της γεύση. Θρεπτική, νόστιμη και ιδανική και για πιο επίσημα γεύματα.

Οι τάρτες φρούτων είναι από τα πιο αγαπημένα μας γλυκίσματα. Προς το τέλος του καλοκαιριού και στις αρχές φθινοπώρου, δεν παραλείπουμε να φτιάξουμε και μία τάρτα με σταφύλια.

Απόρρητο Απόρρητο