Μια εύκολη έξτρα τυρένια τάρτα που γίνεται μέχρι να καθαρίσετε τη σαλάτα. Ιδανική για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και... τσιμπολόγημα!
Μια εύκολη έξτρα τυρένια τάρτα που γίνεται μέχρι να καθαρίσετε τη σαλάτα. Ιδανική για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και... τσιμπολόγημα!
Μια τάρτα με πλούσια γήινη γεύση. Ιδανική για το μεταίχμιο μεταξύ χειμώνα και άνοιξης. Το κρασί, το αχλάδια και η γεύση αμυγδάλου ταιριάζουν όμορφα και φέρνουν στο πιάτο ένα αποτέλεσμα μοναδικό.
Ένας διαφορετικός τρόπος να φάμε την αγαπημένη μας πατάτα. Όχι τηγανητή, ούτε φούρνου, ούτε σαν πουρέ, αλλά σαν τάρτα χωρίς βάση. Το μπέικον και το σκόρδο, που γευστικά ταιριάζούν πολύ με την πατάτα, θα απογειώσουν τη συνταγή!
Η Ντίνα Νικολάου έχει έναν μοναδικό τρόπο να μετατρέπει φρούτα εποχής σε πλούσιες τάρτες με τραγανή βάση.
Η γαλλική αλμυρή τάρτα σε ελληνική εκδοχή! Γλυκοπατάτα, χωριάτικο λουκάνικο, γραβιέρα σε μια πλούσια και λαχταριστή τάρτα για το καθημερινό ή κυριακάτικο τραπέζι.
Μια ξεχωριστή τάρτα τατέν με χαρουπάλευρο, παντζάρι, φέτα και πετιμέζι. Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, θα σας συνεπάρει και η συναρπαστική της γεύση. Θρεπτική, νόστιμη και ιδανική και για πιο επίσημα γεύματα.
Ο Λάμπρος Βακιάρος ψήνει θρεπτικές ψαροκροκέτες στο φούρνο και τις συνοδεύει με σάλτσα ταρτάρ. Δεν θα μείνει ούτε μπουκιά!
Οι τάρτες είναι ιδανική συνοδεία για ζεστά και κρύα ροφήματα. Ετοιμάζουμε μία περιποιημένη εκδοχή με κομπόστα και πάστα αμυγδάλου.
Οι τάρτες φρούτων είναι από τα πιο αγαπημένα μας γλυκίσματα. Προς το τέλος του καλοκαιριού και στις αρχές φθινοπώρου, δεν παραλείπουμε να φτιάξουμε και μία τάρτα με σταφύλια.
Οι τάρτες ανοίγουν ιδανικά κάθε τραπέζι. Το καλοκαίρι, τις γεμίζουμε με λαχανικά εποχής και προσθέτουμε στη γέμιση ΓΙΩΤΗΣ Crème που την απογειώνει γευστικά.