OliveMagazine

Το ελληνικό τραπέζι του καλοκαιριού όλα τα έχει: από ρεβιθάδες, μελιτζανομπουρεκάκια και γιαπράκια μέχρι άπαιχτα λαδερά, καππαρόκουμπα γιαχνί, ντόπιο κατσικάκι με πατάτες και κορυφαία γεμιστά. Κοπιάστε.

Το σοκ -και δέος- που νιώθεις στο αντίκρυσμα της Τράπεζας της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας στο Αγιον Ορος (το αρχαιότερο μοναστήρι του Αθω, ιδρυμένο το 963 μ.Χ.) δεν συγκρίνεται με τίποτε.

Από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη, κάποιοι άνθρωποι κάνουν πραγματικότητα τη βουνίσια κουζίνα. Ο δημοσιογράφος και travel editor Φώτης Βαλλάτος μάς αποκαλύπτει τους πιο νόστιμους γευστικούς προορισμούς.

Κύπρος, Ισπανία, Ιταλία και πίσω στην Ελλάδα για γευστικές εμπειρίες που απευθύνονται σε αγνούς γευσιθήρες. Ο δημοσιογράφος και travel editor Φώτης Βαλλάτος μάς αποκαλύπτει τους πιο νόστιμους γευστικούς προορισμούς.

Από την Κρήτη μέχρι το Βερολίνο και από τα καφενεία μέχρι τα αστεράτα εστιατόρια είναι μια μπουκιά δρόμος. Ο δημοσιογράφος και travel editor Φώτης Βαλλάτος μάς αποκαλύπτει τους πιο νόστιμους γευστικούς προορισμούς.

Απίθανες εμπειρίες, αγαπημένοι προορισμοί, μοναδικά σημεία στην Ελλάδα και τον κόσμο, μυστικά tips και άλλα πολλά από 10 ψηφιακούς νομάδες, που λατρεύουν τα ταξίδια και τα έχουν κάνει τρόπο ζωής.

Κάποιες φορές, όταν το νησί πλημμυρισμένο από τουρίστες δεν έχει τετραγωνικό μέτρο ελεύθερο, ακούγεται σαν ανέκδοτο όταν μιλάμε για την «άλλη Μύκονο.