OliveMagazine

Τα αγαπημένα λιγκουίνι φτιαγμένα από φαγόπυρο έχουν μια εντελώς ξεχωριστή γεύση. Ο σεφ Γκίκας Ξενάκης τα συνδυάζει με ψιλοκομμένα λαχανικά κι ένα αρωματικό dressing από ταχίνι που δίνει μια ιδιαίτερη γευστική νότα στο πιάτο.

Το κρέας ταιριάζει τέλεια με τις μελιτζάνες. Και αν το συνοδεύσετε και με σος ταχίνι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ γευστικότατο αλλά και υγιεινό. Μια συνταγή από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Η «αρχόντισσα» των γιορτινών γλυκών και πρωταγωνίστρια της Πρωτοχρονιάς, βασιλόπιτα, σε μια ενδιαφέρουσα εκδοχή με αρώματα πορτοκαλιού και Σιρόπι Αγαύης Sunny Via. Αξίζει να τη δοκιμάσετε!

Το σουσαμένιο κουλούρι, το διασημότερο σνακ της πόλης αλλά και το υπέροχο ταχίνι της παντρεύονται σε μια υπέροχη, θρεπτική σαλάτα που θες να τη φτιάχνεις ξανά και ξανά.

Μια συνταγή από το βιβλίο της Ντίνας Νικολάου «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας», που βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο μεσογειακής κουζίνας για τη χώρα μας, στα Βραβεία Gourmand World Cookbook 2017.

Απόρρητο Απόρρητο