OliveMagazine

Μια χοιρινή τηγανιά σβήνει με τσίπουρο, σιγοβράζει με πιπεριές και ντομάτα και σερβίρεται με ταλαγάνι πάνω σε ζεστή χωριάτικη μπαγκέτα. Νόστιμο κι εύκολο πιάτο, ιδανικό για το καθημερνό τραπέζι από τον Μάστερ Σεφ Λάμπρο Βακιάρο.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη μπανάνα σε γλυκές συνταγές. Κι όμως ταιριάζει πολύ και με αλμυρά πιάτα, όπως αυτή η τηγανιά με κρητικές μπανάνες και μούσμουλα, που αξίζει να δοκιμάσετε.

Μια κοτοτηγανιά άλλη υπόθεση! Γρήγορη, εύκολη, μυρωδάτη και νόστιμη. Το μυστικό είναι στο γρήγορο σοτάρισμα όλων των υλικών σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Σε 15 λεπτά στο πιάτο!

Μια ιδιαίτερη δυναμωτική βελουτέ σούπα με κουνουπίδι και πράσο. Σερβρίρεται με μανιτάρια τηγανιά που δίνουν το χειμωνιάτικο άρωμα. Για όλη την οικογένεια και για χορτοφάγους.

Απόρρητο Απόρρητο