OliveMagazine

Λάχανο τουρσί σε σπιτική βερσιόν. Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος για να βγάλει τα αρώματά του. Εξαιρετικός μεζές και όχι μόνο τη νηστεία. Δοκιμάστε το σε σάντουιτς και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Το μυστικό είναι το ομοιόμορφο κόψιμο των λαχανικών για να μπορέσουν να τραβήξουν την άλμη. Χρησιμοποιήστε ό,τι λαχανικά σας αρέσουν. Αν βάλετε κύβους μελιτζάνας, δώστε τους πρώτα μία βράση για να μαλακώσουν.

Μια νεότερη συνταγή του φίλου μου Αλέξανδρου Λαζαρίδη από τα Αμαριώτικα Όρη, βασισμένη πάνω στα παραδοσιακά κρητικά τουρσιά. Σερβίρεται κυρίως ως μεζές για τσικουδιά.

Απόρρητο Απόρρητο