OliveMagazine

Ένα κλασικό καλοκαιρινό πιάτο που γίνεται μέρος της μνήμης μας και καθώς μεγαλώνουμε το εκτιμάμε ακόμη περισσότερο. Νόστιμος μεζές που στέκεται και ως κυρίως πιάτο.

Οι παραδοσιακές χυλοπίτες ταιριάζουν υπέροχα με τον μοσχαρίσιο κιμά με σάλτσα ντομάτας και μυρωδικά. Λίγο Βούτυρο Lurpak στην αρχή και λίγο γάλα στο τέλος κάνουν τη διαφορά σε αυτή την κλασική συνταγή.

Τα ψητά ροδάκινα με κατσικίσιο τυρί είναι ο τέλειος μεζές για τη μπίρα σας. Το κατσικίσιο τυρί αναμειγνύεται με τα ροδάκινα με τον πιο αρμονικό τρόπο και το αποτέλεσμα συναρπάζει.

Τι νοστιμιά και χάρη για αυτό τον μεζέ! Μέχρι να τους βάλετε στο τηγάνι θα έχετε έτοιμο και το ντιπ! Τα ούζα και τα τσίπουρα μην ξεχάσετε!

Ψάχνετε κάτι γλυκό στο σπίτι και το ψυγείο είναι άδειο; Το πιο εύκολο σπιτικό μιλφέιγ με φράουλες που έχετε ετοιμάζει. Μέχρι να χτυπήσετε την κρέμα ψήθηκε και το φύλλο!

Μοσχαράκι που γίνεται λουκούμι στο πήλινο, μανιτάρια πορτομπέλο και καπνιστό τυρί που λιώνει. Δεν υπάρχει η νοστιμιά που ετοίμασε ο Λάμπρος Βακιάρος!

Απόρρητο Απόρρητο