OliveMagazine

Μοσχαράκι που γίνεται λουκούμι στο πήλινο, μανιτάρια πορτομπέλο και καπνιστό τυρί που λιώνει. Δεν υπάρχει η νοστιμιά που ετοίμασε ο Λάμπρος Βακιάρος!

Πώς ταιριάζει ο σολομός με την κρέμα τυριού δεν λέγεται. Και εδώ παντρεύονται σε ένα γευστικό πιάτο για ένα γρήγορο βραδινό μέχρι το γιορτινό τραπέζι.

Σούπα-βάλσαμο. Ολων των ειδών τα μανιτάρια σε μια αρχοντική βελουτέ από τον Λάμπρο Βακιάρο και από δίπλα φρυγανισμένες μπρουσκέτες με καραμελωμένα κρεμμύδια. Βασιλικό γεύμα για κάθε μέρα αλλά και το γιορτινό τραπέζι.

Βάζουμε στο γιορτινό τραπέζι ένα αλμυρό μιλφέιγ με κρέμα από κατσικίσιο τυρί και σος ντομάτας. Οι γεύσεις δένουν αρμονικά μεταξύ τους και το μόνο σίγουρο είναι, πως θα ενθουσιαστούν όλοι στο τραπέζι.

Το κλασικό και αγαπημένο στρούντελ σε αλμυρή παραλλαγή με κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρια και τυρί. Εξαιρετικό για το καθημερινό τραπέζι με ό,τι έχει μείνει από το μεσημέρι αλλά και για ένα γιορτινό μενού.

Απόρρητο Απόρρητο