OliveMagazine

Μία τοστιέρα έχει καταφέρει να διχάσει τους καταναλωτές τόσο με την υψηλή τιμή της όσο και με τη χρήση της, καθώς προορίζεται για να ψήνει μόλις 1 φέτα ψωμί κάθε φορά.

Σε συμφωνία φαίνεται ότι κατέληξαν Ε.Ε. και Κίνα ως προς τις γεωγραφικές ενδείξεις προϊόντων, που έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα, καθώς διασφαλίζει τη φέτα ως Π.Ο.Π.

Διάβασε τι λέει η μεγαλύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη χώρα αναφορικά με τη σχέση ανάμεσα στην κατανάλωση κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος και την εμφάνιση καρκίνου του εντέρου.

Για πρώτη φορά αποκρυπτογραφήθηκε σε μοριακό επίπεδο το περιεχόμενο, η αξία και οι διατροφικές ιδιότητές της ελληνικής φέτας και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Μια «φέτα» με ιστορία που χρονολογείται από τα ομηρικά χρόνια, είναι αυτή στο νησί της Κεφαλονιάς και αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας τοπικής μνήμης, καθώς κάθε άνοιξη το παραδοσιακό ξύλινο βαρελάκι, παίρνει τη δικιά του θέση σε μια γωνίτσα στην κουζίνα κάθε νοικοκυριού στο νησί.

Απόρρητο Απόρρητο