OliveMagazine

Αλμυρό κέικ κολοκύθας για υγιεινό τσιμπολόγημα με όλα τα καλά: γάλα αμυγδάλου, αλεύρι ζέας και αλεύρι καρύδας. Εξτρα νοστιμιά η σάλτσα φέτας που το ανεβάζει σε άλλο επίπεδο.

Οι λατρεμένες φλογέρες για όλη την οικογένεια σε έξτρα εκδοχή με φύλλο που ανοίγετε μόνη σας. Σε λίγα λεπτά είναι στο φούρνο και από εκεί, δεν θα προλάβουν να μπουν στην πιατέλα.

Αυτή η στριφτή πίτα έχει, ως βασικά συστατικά της το πράσο, τη φέτα και την πιπεριά Φλωρίνης. Ο Λάμπρος Βακιάρος δημιουργεί τον πιο απολαυστικό συνδυασμό για μια ξεχωριστή πίτα για όλη την οικογένεια.

Μια ξεχωριστή τάρτα τατέν με χαρουπάλευρο, παντζάρι, φέτα και πετιμέζι. Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, θα σας συνεπάρει και η συναρπαστική της γεύση. Θρεπτική, νόστιμη και ιδανική και για πιο επίσημα γεύματα.

Τα μύδια εδώ συνοδεύονται από τη φέτα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά νόστιμο αποτέλεσμα. Ένα θαλασσινό πιάτο, που μπορεί να γίνει πρόταση και για ένα επίσημο τραπέζι.

Απόρρητο Απόρρητο