OliveMagazine

Μια διαφορετική συνταγή για τη λαδένια με πίτα για σουβλάκι. Ένα σνακ για βραδιές με φίλους που συνοδεύει τέλεια το ποτό σας ενώ είναι ιδανικό και για όσους κάνουν χορτοφαγική διατροφή.

Τα φρέσκα κολοκυθάκια μαρινάρονται, ψήνονται στον φούρνο και σερβίρονται πάνω σε κρέμα φέτας, πασπαλισμένα με φιστίκια Αιγίνης. Ένας πρωτότυπος γευστικός συνδυασμός για ένα πιάτο που ταιριάζει πολύ και με τους καλοκαιρινούς μεζέδες.

Εμπνευσμένοι από την ελληνική κουζίνα και επιρροές από την ανατολίτικη, οι μελιτζανοκεφτέδες είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο που στέκεται περίφημα ως ορεκτικό αλλά και ως ελαφρύ γεύμα.

Μια αρωματική φριτάτα με κολοκυθάκια και φέτα. Το τραγανό μπέικον προσθέτει νοστιμιά. Ιδανικό πιάτο για το κυριακάτικο brunch ή ένα ελαφρύ καθημερινό γεύμα.

Αρωματικά μπρουσκετάκια. Μια δροσερή και ελαφριά επιλογή για σνακ είτε για το σπίτι είτε για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, το πικνίκ, την παραλία.

Η κλασική αγαπημένη συνταγή για γεμιστές ντομάτες σε μια παραλλαγή με πλιγούρι και κρέμα φέτας. Ένα πιάτο με άρωμα καλοκαιρινό από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Το απόλυτο ελληνικό φαγητό του καλοκαιριού, τα γεμιστά. σε μια διαφορετική συνταγή που αντικαθιστά το ρύζι με πλιγούρι. Συνοδεύονται από δροσερή αρωματική σάλτσα φέτας. Μια συνταγή του Master Chef, Λάμπρου Βακιάρου.

Μία σχεδόν άγνωστη ελληνική και χειμωνιάτικη πίτα. Σαρακατσάνικη, με άσπρο λάχανο και φέτα. Αξίζει να τη βάλετε στο τραπέζι σας, σε αυτή την παραλλαγή με μπέικον και κοκκινοπίπερο. Θα τη λατρέψετε!

Απόρρητο Απόρρητο