OliveMagazine

Η φασολάδα θεωρείται το εθνικό φαγητό των Ελλήνων και μια από τις πιο παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας. Τη φτιάχνουμε λοιπόν με φασόλια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και τη συνοδεύουμε κατά βούληση με ρέγκα, ελιές, φέτα ή 1 ξερό κρεμμύδι σε φετούλες.

Στην Τοσκάνη αγαπούν τις σούπες κάθε εποχή του χρόνου και μία από τις πιο κλασικές τους είναι η ντοματόσουπα με φασόλια. Θυμίζει κάπως τη δική μας φασολάδα, απλά με αρκετές ντομάτες. Ετοιμάστε την τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι ντομάτες είναι στα καλύτερα τους.