OliveMagazine

Τα κλασικά πράσινα φασολάκια γιαχνί «παντρεύονται» με μπαρμπουνοφάσουλα και σύγκλινο, δίνοντας ένα ιδιαίτερο λαδερό που θα σας ξαφνιάσει με τη γεύση του.

Μία ελαφριά και απολαυστική πρόταση για μεσημεριανό ή βραδινό, που συνδυάζει ζουμερά φιλέτα κοτόπουλου Νιτσιάκος με ξεχωριστή σαλάτα από φασολάκια.

Μια πολύ νόστιμη πατατοσαλάτα, που γίνεται και τέλειο συνοδευτικό για ψητό ψάρι όπως τόνο. Τη συνοδεύετε με μπίρα και αν αφαιρέσετε το μπέικον γίνεται αμέσως vegetarian.