OliveMagazine

Ένα μαγειρευτό που μας έρχεται από το πανέμορφο Guanajuato στο κεντρικό Μεξικό και συνδυάζει τα σέσκουλα, το καπνιστό λουκάνικο και το απάκι της Κρήτης!

Ένα πλούσιο, θρεπτικό μοσχαράκι με λευκά φασόλια και κοφτό μακαρονάκι που γίνεται λουκούμι στο φούρνο. Μπαίνει στη μέση του τραπεζιού όπως το γιουβέτσι και δεν μένει τίποτα από τη νοστιμιά.

Γίγαντες μεγαλείο! Εξτρα χυλωμένοι, έξτρα νόστιμοι. Με αβγά που ψήνονται την τελευταία στιγμή μέσα στην γάστρα και απάκι για ομορφιά. Ο Λάμπρος Βακιάρος "κεντά" πάλι!

Το λάχανο χαρακτηρίζει την κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, γι’ αυτό και αρκετά πιάτα εμπλουτίζονται με αυτό. Εδώ φτιάνουμε τα φασόλια με λάχανο. Δεν πιστεύετε πόσο νόστιμο και ξεχωριστό φαγητό είναι μέχρι να το μαγειρέψετε.

Απόρρητο Απόρρητο