OliveMagazine

Γλυκό και διαίτης δεν υπάρχει. Μπορείτε, όμως να αποφύγετε τις λιπαρές κρέμες και να προτιμήσετε ένα φρέσκο, μαλακό τυρί, όπως ο ανθότυρος, που έχει λιγότερα λιπαρά. Εδώ συνδυάζεται αρμονικά με λεμόνι και φράουλες.

Το γλυκό της ευκολίας με φράουλες που μαρινάρονται σε λικέρ πορτοκάλι και κονιάκ, στη συνέχεια ψήνονται στο φούρνο για λίγα λεπτά και σερβίρονται με μια μπάλα παγωτό.

Το ιδανικό γλύκισμα για να κλείσετε ένα καλοκαιρινό τραπέζι. Θα χρειαστείτε μόνο παντεσπάνι που ετοιμάζεται εύκολα με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, φράουλες, μαρμελάδα και αέρινο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ.

Απόρρητο Απόρρητο