OliveMagazine

Τάρτα φράουλα υπερπαραγωγή. Τραγανή βάση, βελούδινη κρέμα πατισερί και τζελ φράουλας που στάζει μέλι. Και ναι, γίνεται τόσο εύκολα όσο εξηγεί ο Λάμπρος Βακιάρος. Magnifique!

Ψάχνετε κάτι γλυκό στο σπίτι και το ψυγείο είναι άδειο; Το πιο εύκολο σπιτικό μιλφέιγ με φράουλες που έχετε ετοιμάζει. Μέχρι να χτυπήσετε την κρέμα ψήθηκε και το φύλλο!

Γλυκό και διαίτης δεν υπάρχει. Μπορείτε, όμως να αποφύγετε τις λιπαρές κρέμες και να προτιμήσετε ένα φρέσκο, μαλακό τυρί, όπως ο ανθότυρος, που έχει λιγότερα λιπαρά. Εδώ συνδυάζεται αρμονικά με λεμόνι και φράουλες.

Απόρρητο Απόρρητο