OliveMagazine

Ο σεφ Γιώργος Δημητρακόπουλος ετοιμάζει ένα γρήγορο ορεκτικό με ψητό χαλούμι αρωματισμένο με κάρι και ντοματοσαλάτα. Σερβίρετε πάνω σε αραβική πίτα και απολαμβάνετε.

Το σαγανάκι είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους μεζέδες για τη μπίρα σας. Σε αυτή τη συνταγή επιλέγουμε χαλούμι και το συνοδεύουμε με ψητά ντοματίνια που δίνουν έξτρα νοστιμιά στο πιάτο.

Μια δροσερή σαλάτα με γκρέιπφφρουτ και χαλούμι, που ανοίγει ιδανικά κάθε τραπέζωμα και εντυπωσιάζει όλους τους καλεσμένους, ακόμα και αυτούς που δεν αγαπούν τα λαχανικά.

Απόρρητο Απόρρητο