OliveMagazine

Το κλασικό και αγαπημένο χούμους με έξτρα touch από τον Λάμπρο Βακιάρο. Το κύμινο και η πάπρικα ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο το αποτέλεσμα. Εύκολη, γρήγορη και μεζεκλίδικη συνταγή για κάθε μέρα. Μόνο το τσίπουρο λείπει!

Μία από τις πιο χορταστικές και υγιεινές σαλάτες που έχετε δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένη με ρεβίθια και κινόα. Το χούμους παντζαριού θα δώσει έξτρα γεύση και χρώμα στο πιάτο.

Οι ψαροκεφτέδες συναγωνίζονται με άνεση τους κεφτέδες από μοσχαρίσιο κρέας ή πουλερικά. Μπορεί βέβαια η προετοιμασία τους να μην είναι τόσο εύκολη, όμως σίγουρα αξίζει ο κόπος.

Όσο κρατά η μικρή στιγμή της αγκινάρας, ένα διαφορετικό ντιπ, νόστιμο και υγιεινό που ταιριάζει με μια τραγανοψημμένη αραβική πίτα. Τέλειο σε ένα φιλικό κάλεσμα, συνοδεύει επίσης ένα ψητό κοτόπουλο ή ένα απλό βραστό ή τηγανητό αβγό.

Το χούμους μαζί με ψημένες αραβικές πίτες είναι τέλειος συνδυασμός για ένα ποτό. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σάντουιτς αντί για μαγιονέζα ή κάποια άλλη αλοιφή.

Ένα ανατολίτικο ντιπ με βάση τα ρεβίθια εμπλουτισμένο με αρώματα σκόρδου, λεμονιού και ταχινιού, με την καπνιστή πάπρικα να της προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Απόρρητο Απόρρητο