Το χταπόδι στην πιο αγαπημένη εκδοχή, στιφάδο. Ετοιμάστε το χταποδάκι χρησιμοποιώντας απλά υλικά και απολαύστε το παρέα με λίγο ουζάκι.
Το χταπόδι στην πιο αγαπημένη εκδοχή, στιφάδο. Ετοιμάστε το χταποδάκι χρησιμοποιώντας απλά υλικά και απολαύστε το παρέα με λίγο ουζάκι.
Μια μακαρονάδα με χταπόδι, που θα σάς κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλοκαιρινή ραστώνη απολαμβάνοντάς την σε ταβερνάκι δίπλα στο κύμα.
Αν αγαπάτε το χταπόδι συνδυάστε το με μια εύκολη σάλτσα ψητής πιπεριάς σε έναν πρώτης τάξεως θαλασσινό μεζέ.
Αυτό το χταπόδι μαγειρεύεται με 2 τρόπους και παρέα με τις τηγανητές ελιές γίνονται φοβεροί μεζέδες για ούζο και τσίπουρο.
Ένα νόστιμο πιάτο με χταπόδι και φασολάκια που ταιριάζει πολύ στο καθημερινό τραπέζι.
Το χταπόδι είναι από τους πιο εκλεκτούς μεζέδες που συνοδεύουν άψογα ένα καραφάκι ούζο ή ένα ποτήρι κρασί. Το ψήνουμε στη λαδόκολλα και γίνεται απολαυστικό.
Ο Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει ένα απολαυστικό κριθαρότο με χταπόδι, που θα μαγειρέψετε ακόμα και όταν δεν νηστεύετε.
Δύσκολο στο μαγείρεμά του το χταπόδι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για να μη σκληρύνει. 'Όταν όμως μαγειρευτεί, κάνει εξαιρετικούς μεζέδες και πιάτα που ταιριάζουν υπέροχα με ένα ποτηράκι ούζο ή τσίπουρο.
Ένα νόστιμο πιάτο που μπορείτε να φτιάξετε με φρέσκες μπάμιες όταν είναι στην εποχή τους ή με κατεψυγμένες.
Ένας νόστιμος μεζές με χταπόδι για το τραπέζι της νηστείας και όχι μόνο. Αυτή η συνταγή είναι ιδανικά και για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.