OliveMagazine

Οι παραδοσιακές χυλοπίτες ταιριάζουν υπέροχα με τον μοσχαρίσιο κιμά με σάλτσα ντομάτας και μυρωδικά. Λίγο Βούτυρο Lurpak στην αρχή και λίγο γάλα στο τέλος κάνουν τη διαφορά σε αυτή την κλασική συνταγή.

Μια εύκολη πίτα για όλη την οικογένεια με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι. Τραγανή ζύμη κουρού και χυλωμένη γέμιση με τις χυλοπίτες και το κοτόπουλο να κάνουν κάθε μπουκιά απόλαυση.

Ένα απολαυστικό πιάτο που συνδυάζει αρμονικά τις Χυλοπίτες ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με αρνίσιο κιμά και ραγού μελιτζάνας. Ταιριάζει άψογα σε κάθε γιορτινό τραπέζι!

Ένα πιάτο που δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τη γαλλική βερσιόν του coq au vin. Οι χυλοπίτες μαγειρεύονται μαζί με τη σάλτσα του πουλερικού και τελευταία πινελιά το φρέσκο ελαιόλαδο που μπαίνει στο τέλος του μαγειρέματος.

Μπιφτέκια και ζυμαρικά, ο συνδυασμός που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους στο οικογενειακό τραπέζι. Για πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα, γαρνίρετε τα μπιφτέκια σας με καραμελωμένα κρεμμύδια και χυλοπίτες βρασμένες μέσα στη σάλτσα ντομάτας. Ένα πραγματικά νόστιμο και ολοκληρωμένο κυρίως πιάτο.

Απόρρητο Απόρρητο