OliveMagazine

Ένα απολαυστικό πιάτο που συνδυάζει αρμονικά τις Χυλοπίτες ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με αρνίσιο κιμά και ραγού μελιτζάνας. Ταιριάζει άψογα σε κάθε γιορτινό τραπέζι!

Ένα πιάτο που δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τη γαλλική βερσιόν του coq au vin. Οι χυλοπίτες μαγειρεύονται μαζί με τη σάλτσα του πουλερικού και τελευταία πινελιά το φρέσκο ελαιόλαδο που μπαίνει στο τέλος του μαγειρέματος.

Μπιφτέκια και ζυμαρικά, ο συνδυασμός που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους στο οικογενειακό τραπέζι. Για πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα, γαρνίρετε τα μπιφτέκια σας με καραμελωμένα κρεμμύδια και χυλοπίτες βρασμένες μέσα στη σάλτσα ντομάτας. Ένα πραγματικά νόστιμο και ολοκληρωμένο κυρίως πιάτο.

Ένα πανεύκολο, ελαφρύ και χορταστικό πιάτο με χυλοπίτες ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που θα φτιάξετε στο πι και φι. Πασπαλίστε με ξερό ανθότυρο στο τελείωμα και θα το απογειώσετε!