OliveMagazine

Φτιάχνεται με διάφορα ψάρια κατάλληλα για βραστά. Όσο μεγαλύτερη η ποικιλία ψαριών τόσο πιο νόστιμη γίνεται. Δεν χρειάζεται να τη μαγειρέψετε τελευταία στιγμή και είναι μια καλή ιδέα για να τρώνε και τα παιδιά το ψάρι αδιαμαρτύρητα.

Με βάση το ρύζι, το πιάτο των μεξικανών ψαράδων του Ατλαντικού μαγειρεύεται πάνω στα καΐκια και χρησιμοποιεί ό,τι πρωτοπιάνει η ψαριά! Εδώ το απολαμβάνουμε με καλαμάρι και μύδια, ιδανικό και για όσους νηστεύουν!

Μια γιορτινή ψαρόσουπα με κρόκο που δίνει άλλο άρωμα και μεγαλείο. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι ψάρια και θαλασσινά βρείτε στην αγορά. Εδώ τη φτιάχνουμε με γαρίδες, μύδια, μπακαλιάρο, σκορπίνα και διάφορα πετρόψαρα.

Απόρρητο Απόρρητο