OliveMagazine

Οι ψαροκεφτέδες είναι από τους καλύτερους μεζέδες για το ούζο και το τσίπουρο. Σε αυτή τη συνταγή τους συνοδεύετε με 2 νόστιμες μους σαν διαφορετικές σκορδαλιές και παντζαρόχορτα που τους ταιριάζουν πολύ.

Οι ψαροκεφτέδες συναγωνίζονται με άνεση τους κεφτέδες από μοσχαρίσιο κρέας ή πουλερικά. Μπορεί βέβαια η προετοιμασία τους να μην είναι τόσο εύκολη, όμως σίγουρα αξίζει ο κόπος.

Οι κεφτέδες είναι από τους πιο νόστιμους μεζέδες. Όταν φτιάχνονται με ψάρι, αν μαγειρευτούν με μαστοριά, κερδίζουν ακόμα και όσους τα ψάρια δεν είναι το πιο δυνατό τους κομμάτι στο τραπέζι...

Οι ψαροκεφτέδες είναι πολλοί και μαγειρεύονται με διάφορες παραλλαγές. Αυτοί εδώ, είναι από τους αγαπημένους μου, γιατί μπορώ να εκμεταλλευτώ το ψωμί που περίσσεψε από την προηγούμενη και βγαίνουν αφράτοι και τραγανοί. Το μυστικό είναι να τους κάνετε με το κατεψυγμένο, ξαλμυρισμένο φιλέτο μπακαλιάρου, που τρίβεται εύκολα και κοστίζει και...

Απόρρητο Απόρρητο