OliveMagazine

Το φεστιβάλ που φέρνει το ελληνικό απόσταγμα στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail, έρχεται την Παρασκευή 7 Ιουνίου στον χώρο του Φάρου στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς bar σκηνής συγκεντρώνονται για τρεις ημέρες στην Τήνο, για να λάβουν μέρος στο στο 1ο Aegean Cocktails & Spirits Workshop, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φετινού Tinos Food Paths.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η «σχεδία», σε συνεργασία με το Aegean Cocktails & Spirits και τη «Μέτρον Άριστον», φέρνουν κοντά σας τα καλύτερα μπαρ της πόλης, τις καλύτερες μουσικές, finger food –με την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου– και πολλές εκπλήξεις σε ένα ολοήμερο pre Xmas πάρτι.

Το Aegean Cocktails & Spirits, η πρωτοβουλία που επαναπροσδιορίζει το ελληνικό απόσταγμα, μάς προσκαλεί να ξεκινήσουμε ένα ψηφιακό ταξίδι για όλο το Μάιο υποστηρίζοντας τη χώρα μας, τα αποστάγματα, την τοπικότητα και τους ανθρώπους της.

Η καθιερωμένη πλέον διοργάνωση του Tinos Food Paths αναμένεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες της στο νησί της Τήνου στη μεγάλη γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού από 13 Μαΐου έως 19 Μαΐου.

Το 3ο Tinos Foodpaths ξεκίνησε και φέτος, περιλαμβάνοντας στο πλούσιο πρόγραμμα του live μαγειρικές, παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, καθώς και το πρώτο workshop για τα ελληνικά αποστάγματα και προϊόντα και πώς αυτά μπορούν να κατακτήσουν την διεθνή bar σκηνή. Αν τα βάλετε δίπλα στις όμορφες παραλίες...

Απόρρητο Απόρρητο