OliveMagazine

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκίνησε μια νέα εποχή αυτό το καλοκαίρι δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία με το Gastronomy Wednesdays που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, φιλοξενώντας κάθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου το Island παρουσιάζει τον βραβευμένο σεφ Δημήτρη Δημητριάδη που θα μαγειρέψει ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για τους επισκέπτες της βραδιάς στο πλαίσιο των Gastronomy Wednesdays.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, επόμενος καλεσμένος σεφ που θα ξεδιπλώσει το μαγειρικό του ταλέντο στην κουζίνα του Island στο πλαίσιο των Gastronomy Wednesdays, είναι ο ταλαντούχος Δήμος Σαμουράκης.

Οι γαστρονομικές «Τετάρτες» στην αθηναϊκή Ριβιέρα συνεχίζονται με τον Μιχάλη Νουρλόγλου να παίρνει τη σκυτάλη μαγειρεύοντας στην κουζίνα του Island στις 19 Ιουνίου.

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, παρουσιάζει σε εβδομαδιαία βάση έναν διακεκριμένο Έλληνα σεφ. Μετά το εναρκτήριο λάκτισμα που έδωσε ο Νίκος Καραθάνος την προηγούμενη εβδομάδα, την Τετάρτη, 29 Μαΐου σειρά έχει ο σεφ Γκίκας Ξενάκης.

Οι Gastronomy Wednesdays συνεχίζονται, παρουσιάζοντας κάθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα σεφ. Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στην κουζίνα του Island θα βρίσκεται ο σεφ του Frater & Soror, Δημοσθένης Μπαλόπουλος.

Η φετινή θερινή σεζόν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ξεκίνησε και συνεχίζεται δυναμικά και κάθε Δευτέρα, μάς δίνεται ένας επιπλέον λόγος για ένα πέρασμα από την μπάρα του Island.