OliveMagazine

Το νέο εστιατόριο του βραβευμένου με αστέρια Michelin σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του νέου έτους και οι φωτογραφίες εντυπωσιάζουν με τη χλιδή και την υπερβολή στη διακόσμηση.

Στο βίντεο βλέπουμε το συγκεκριμένο πιάτο και τον σεφ να βυθίζει το πιρούνι του στο κρεμώδες και έξτρα τυρένιο περιεχόμενό του, βάζοντάς μας σε σκέψεις για ένα ταξιδάκι μέχρι το Λονδίνο.

Μία απ' τις τελευταίες συνταγές που μοιράστηκε ο διάσημος σεφ είναι αυτή για καυτερές φτερούγες κοτόπουλου και το βίντεο μετρά ήδη 2 εκατομμύρια προβολές.

Ο Gordon Ramsay είναι από τους διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ και η επιχειρηματική του δραστηριότητα αποδεικνύει διαρκώς ότι είναι πολλά περισσότερα από μια απλή τηλεπερσόνα. Πώς όμως τα καταφέρνει; Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του;

Στη νέα συναρπαστική σειρά του National Geographic, Gordon Ramsay: «ΕΚΤΟΣ ΧΑΡΤΗ» που ξεκινάει αυτήν την Κυριακή (28/7), ο χαρισματικός σεφ κάνει ένα επικό ταξίδι αυτογνωσίας σε μέρη μυστικά και ανεξερεύνητα...

Ο ακούραστος Gordon Ramsay ανακοίνωσε πέρυσι -σχεδόν τέτοια εποχή- τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει σε συνεργασία με το National Geographic. Πρόσφατα λοιπόν βγήκε στον «αέρα» και το trailer που τον δείχνει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο αναζητώντας «αχαρτογράφητες γαστρονομικές εμπειρίες.

Ο διάσημος σεφ εδώ και αρκετό καιρό είχε στο πλάνο του να επεκτείνει την αλυσίδα των εστιατορίων του. Πρόσφατα λοιπόν ανακοίνωσε ότι το επίσημο πλάνο του δεν περιλαμβάνει ούτε ένα ούτε δύο αλλά 100 εστιατόρια επιπλέον που θα έχουν ανοίξει μέχρι το 2024 σε συνεργασία με την εταιρεία Lion Capital.

O Βρετανός σεφ μίλησε για την τεράστια πίεση που επιφέρει η εργασία σε εστιατόρια υψηλού επιπέδου, τις επιπτώσεις στην προσωπική ζωή των εργαζομένων καθώς και για το λεγόμενο σύνδρομο burn out, δηλαδή το αίσθημα της απόλυτης επαγγελματικής εξουθένωσης.

Απόρρητο Απόρρητο