OliveMagazine

Για όσους θέλουν μία αλλαγή από το μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αυτό το μπέργκερ με παναρισμένο τυρί και λαχανικά είναι ιδανική επιλογή. Και επειδή μπέργκερ και τσιπς πάνε παρέα, συνοδεύετε με τραγανά, σπιτικά τσιπς παντζαριού.

Η προσθήκη κρέατος δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που εγγυάται τη νοστιμιά ενός μπέργκερ. Τα σωστά υλικά, η φαντασία και οι λεπτομέρειες στο ψήσιμο του δίνουν πάντα μια θέση στο τραπέζι ακόμα και αν είναι χορτοφαγικό.

Η έμπνευση για αυτό το burger ήρθε όταν έφαγα μία σούπα Gumbo (χαρακτηριστική συνταγή της Cajun κουζίνας) και ξετρελάθηκα. Το κοτόπουλο, το λουκάνικο και οι γαρίδες, άψογα καρυκευμένα, ταίριαζαν τόσο πολύ μεταξύ τους που αμέσως μεταμορφώθηκαν στο μυαλό μου σε ένα ζουμερό burger.

Μια πρωτότυπη και εξαιρετικά νόστιμη συνταγή του Παναγιώτη Ταμία, που μάλιστα κέρδισε το 2ο βραβείο στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής Cook...Eat...Love...Share & Win, στην κατηγορία Snack & Street Food.