Με λάδι, ξίδι και μουστάρδα – προτίμησε μουστάρδα Dijon – φτιάχνεις την πιο απλή και νόστιμη βινεγκρέτ ever. Ιδανική για πράσινες σαλάτες και όχι μόνο.

Υλικά
2 κουτ. σούπας ξίδι
6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα Dijon
αλάτι

Διαδικασία

Ρίχνετε σε ένα μπολ το ξίδι και το αλάτι και ανακατεύετε.

Προσθέτετε το ελαιόλαδο και ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

Προσθέτετε τέλος και τη μουστάρδα και ανακατεύετε καλά. Η βινεγκρέτ σας είναι έτοιμη.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr