Αυτές οι μπάρες είναι ό,τι πρέπει για τις λιγούρες του εργένη που θέλει να γλυκαθεί αλλά η κουζίνα δεν είναι και το καλύτερό του…

Υλικά
350γρ. ανάλατους ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα
250γρ. νιφάδες βρώμης
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
50γρ. λιωμένο βούτυρο

Διαδικασία
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τους καρπούς τη βρώμη, το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε λίγο ακόμα. Απλώνουμε το μίγμα σε ταψάκι. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 25 λεπτά. Κόβουμε σε μπάρες.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr